OPSLAGSTAVLEN

Nedenfor kan du skrive en meddelelse.

Det kan f.eks. være, når du søger en partner at spille med, har noget til salg, eller generelle forslag vedrørende banen eller andet af almen interesse..

Dine ord vil være synlige for alle besøgende - medlemmer såvel som ikke medlemmer..

Husk at udføre det lille regnestykke (spamfilter).

8 kommentar(er)

- klik her

2020.03.30 Skrevet af Jens Holt Poulsen
Vi synes banen er blevet meget risikobetonet at spille på med de nye gule teesteder. Lørdag 28/3 spillede vi på hul 2/3. Slog kort misset slag på hul 3 og blev ramt på skulderen af et drive fra teestedet på hul 2. Stor rød bag stod tydeligt og rigtigt placeret, men man kan intet se fra gul tee på hul 2.
Erkend dog banens begrænsninger og spil de gamle tees rød/blå og fjern de gule. De ødelægger banen og gør den meget risikobetonet. Vi kommer ialtfald ikke igen.
2020.03.10 Skrevet af Georg
Søndag den 29 marts er der arbejdsdag i Djurs golf kl 10:00.
Mød op og giv en hånd med at få banen i topform til åbningen .
2020.02.22 Skrevet af PVK
Er hjemmeklubben belastet af vand og vand og vand så overraskes man af, hvor spilbar Djurs Golfklub's bane er. Min egen hjemmeklub lider under vandproblemer så jeg er meget herude i vinterperioden :-)
2019.12.26 Skrevet af PVK
Banen er en lille perle i en golfverden domineret af 18-36 hullers anlæg. Her i Djurs Golfklub er det golfen der tæller.
I andre dele af verden er 9 hullers baner ( som spilles 2 gange for en fuld 18 hullers runde ) meget mere udbredte end her i Danmark. Se hjemmesiden ALWAYSTIMEFOR9.COM og bliv inspireret til at spille banen i en lille godkendt golfklub.
2019.11.05 Skrevet af PVK
Mens vi afventer en opdatering af hjemmesiden er her en vigtig information til alle interesserede :
SOMMERTEES + SOMMERGREENS HELE VINTEREN. Klubben har en årelang tradition for at holde banen “sommeråben” hele vinteren.
I de 5 år jeg har kendt klubben har der været “sommerbane” hele vinteren.
2019.11.05 Skrevet af georg
titleist wedge vokey classic 56 grader glemt i klubben i juli udbydes til auktion. bud gives til undertegnedes mail og bud slutter fredag den 9 nov kl 12....pengene går til pølsekassen
vh
georg olesen
2019.09.28 Skrevet af Søren Hoff
2019.04.09 Skrevet af Georg olesen
Hej alle
Vedr.: Klubmatcher.
Hvis ikke man kan nå at komme i klubben og tilmelde sig, er det muligt at tilmelde sig via undertegnedes e-mail adresse.
Skriv: Navn, medlemsnummer og hcp.
Så sørger jeg for tilmeldingerne.
Vh
Georg Olesen

Forslagskassen.

Har du idéer eller gode råd til bestyrelsen kan du lægge et notat herom i forslagskassen, som befinder sig i klubhuset til højre for indgangen.
Vi ser frem til at høre fra dig.