Opslagstavlen

Nedenfor kan du skrive en meddelelse.

Det kan f.eks. være, når du søger en partner at spille med, har noget til salg, eller generelle forslag vedrørende banen eller andet af almen interesse.

Dine ord vil være synlige for alle besøgende - medlemmer såvel som ikke medlemmer.

3 kommentar(er)

> Nyt opslag

2021.07.26 Skrevet af Annette Andersen
Hej:-)

Jeg er tit i Ebeltoft i weekender, og mangler en at spille med. Jeg har hcp 44 og spiller til dagligt i grønhøj.

Hilsen Annette
2021.07.20 Skrevet af georg olesen
Et tidligere medlem (anne Grethe Dylmer) har spurgt mig om jeg gider at sælge hendes golfudstyr........
der er virkelig fede ting til rimelige penge
bla
big bertha callaway driver 11 grader
2 kølle i callaway
cleveland jumbo jern 6-s virkelig gode til folk med et ret lille swing
bære bag
vognbag
Ping putter ....high end ....den går ikke så billigt
3 kølle
7 kølle og en 9 kølle
samt en lile trolley
ring til georg 53624089 for mere info og gør en god handel
2021.05.04 Skrevet af georg olesen
jeg har en superfed letløbende golf trolley der fylder minimalt i bagagerummet eller i bagrummet, jeg gerne vil sælge . ring for billeder. eller evt. en prøvetur med den. prisen er 1000 kr.

Forslagskassen

Har du idéer eller gode råd til bestyrelsen, kan du lægge et notat herom i forslagskassen, som befinder sig i klubhuset til højre for indgangen.
Vi ser frem til at høre fra dig.