OPSLAGSTAVLEN

Nedenfor kan du skrive en meddelelse.

Det kan f.eks. være, når du søger en partner at spille med, har noget til salg, eller generelle forslag vedrørende banen eller andet af almen interesse..

Dine ord vil være synlige for alle besøgende - medlemmer såvel som ikke medlemmer..

Husk at udføre det lille regnestykke (spamfilter).

4 kommentar(er)

- klik her

2019.11.05 Skrevet af PVK
Mens vi afventer en opdatering af hjemmesiden er her en vigtig information til alle interesserede :
SOMMERTEES + SOMMERGREENS HELE VINTEREN. Klubben har en årelang tradition for at holde banen “sommeråben” hele vinteren.
I de 5 år jeg har kendt klubben har der været “sommerbane” hele vinteren.
2019.11.05 Skrevet af georg
titleist wedge vokey classic 56 grader glemt i klubben i juli udbydes til auktion. bud gives til undertegnedes mail og bud slutter fredag den 9 nov kl 12....pengene går til pølsekassen
vh
georg olesen
2019.09.28 Skrevet af Søren Hoff
2019.04.09 Skrevet af Georg olesen
Hej alle
Vedr.: Klubmatcher.
Hvis ikke man kan nå at komme i klubben og tilmelde sig, er det muligt at tilmelde sig via undertegnedes e-mail adresse.
Skriv: Navn, medlemsnummer og hcp.
Så sørger jeg for tilmeldingerne.
Vh
Georg Olesen

Forslagskassen.

Har du idéer eller gode råd til bestyrelsen kan du lægge et notat herom i forslagskassen, som befinder sig i klubhuset til højre for indgangen.
Vi ser frem til at høre fra dig.