Opslagstavlen

Nedenfor kan du skrive en meddelelse.

Det kan f.eks. være, når du søger en partner at spille med, har noget til salg, eller generelle forslag vedrørende banen eller andet af almen interesse.

Dine ord vil være synlige for alle besøgende - medlemmer såvel som ikke medlemmer.

2 kommentar(er)

> Nyt opslag

2022.04.02 Skrevet af Ester Simonsen
Mandagsgolf 2022 starter den 25.04.2022 kl 10.00 John Evans har fået nyt mobil nummer og kan kontaktes på 31 62 19 20.

Husk at mandagsgolf er for alle og vi glæder os til at se jer alle sammen til nogle dejlige golf timer.
2022.01.12 Skrevet af Ester Simonsen
MANDAGSGOLF 2022
Mandagsgolf begynder igen i april 2022. Det vil være John Evans der står for dette. Vi spiller 9 huller fra kl. 10.00 til ca. kl. 12.00. Herefter spiser vi vores medbragte mad. Hvis man har tid, lyst og energi til at gå 9 huller mere herefter er man meget velkommen til dette.

Alle medlemmer er velkomne, og man er meget velkommen sammen med gæster som overvejer at blive medlemmer eller at spille med som PAY-AND-PLAY gæst. Det koster 50 kr. pr gang for gæster.

Fordi vi har god tid når vi kun spiller 9 huller, bliver det muligt for os at spille i et roligt tempo, med tid til godt socialt samvær. Vi spiller 3- eller 4-bolde. Det bliver ikke nødvendigt at spille ”hurtig golf”, heller ikke STABLEFORD, hvor man er tvunget til at samle sin bold op efter et vist antal slag(sit handicap). I stedet for STABLEFORD vil vi bruge scorings-metoden fra minigolf. Her er der ikke noget med at strege et hul. Man skriver antal slag per hul. Når man har brugt 7 slag, skriver man 7 på scorekortet selvom man ikke har bolden i hullet. De først par måneder spiller vi fra PAY-AND-PLAY grønne tee-steder. Disse tee-steder egner sig bedst til nye spillere, og til dem som ikke har spillet regelmæssigt i løbet af vinteren. For dem der gerne vil spille fra rød tee er det selvfølgelig også muligt, vi vil bare gerne have plads til alle. I løbet af sæsonen kan vi afprøve forskellige andre spilleformer, men vi starter stille op.

VI VENDER TILBAGE MED DATO FOR OPSTART men vi regner med fra april, og glæder os rigtig meget til vi ses.

Hvis nogen skulle have brug for det har vi en buggy som kan lejes af medlemmer for 50 kr. og ikke medlemmer 100 kr. pr gang. Der kan også lejes et golfsæt hvis man ikke selv har noget.

John Evans kan kontaktes på mobilnr:26451920

Ester Simonsen mobilnr:22896885

Forslagskassen

Har du idéer eller gode råd til bestyrelsen, kan du lægge et notat herom i forslagskassen, som befinder sig i klubhuset til højre for indgangen.
Vi ser frem til at høre fra dig.