KLUBBER i KLUBBEN

Der findes følgende "Klubber i Klubben":

MandagsSeniorerne
OnsdagsGolferne

Læs mere nedenfor

MandagsSenior ved Per Caspersen.

Mandagssenior er for alle over 50 år. Mulighed for dispensation kan fås. Vi spiller i ( næsten) alt vejr.
Vi spiller hver mandag kl 10.00. Trækker lod om, hvem vi skal spille med på dagen og går 9 huller. Nogle går sommetider 9 mere.
Der spilles turnering hver gang og reguleres.
Året har vi delt op i vinter - forår/sommer - sommer/efterår. I de perioder har vi løbende turnering der afsluttes med sjove/alternative turneringer med efterfølgende spisning.
Alt dette får du for 10 kroner pr gang, hvilket går til fællesspisning senere på året.
Til daglig er præmierne et par øl.
Kom og vær med - vi har altid plads til flere
.

OnsdagsGolfere.

Kære alle.
En ny sæson er nu sat igang og vi kan se frem til mange onsdags runder på vor dejlige bane.
Der er indført nye regler vedrørende spillet, således, at man også kan spille andre dage end onsdag for at deltage i "onsdagsturneringen".

Ellers er det hver onsdag kl. 16,00 at deltagerne mødes til hyggelig golf og kammeratligt samvær.
Det er en turnering over hele sæsonen, der kun fordre godt humør og lyst til at spille golf.
Hold øje med eventuelle indlæg på "opslagstavlen".

Vel mødt.og venlig hilsen
Søren.

Skrevet af Søren
Så går det vi alle har ventet på igang! ONSDAGSGOLF med start på onsdag d. 26/4 kl 16.00.
Vi spiller stableford på onsdag med mulige indskydelser undervejs i sæsonen. Der er et par nye tiltag i denne sæson.
 1.
Der skal spilles minimum 12 runder. Højeste og laveste score bliver fratrukket det endelige resultat.
 2.
Du kan spille en runde onsdagsgolf alle ugens dage fra onsdag - onsdag. Dog er der kun hygge og pølser på grill onsdage. Du kan indlevere et scorekort til onsdagsgolf hvis:
du har en markør, du meddeler din markør inden i går ud at du vil spille onsdagsgolf og dit scorekort er rigtigt udfyldt. Det er ikke tilladt at indlevere mere end 1 scorekort om ugen. Scorekort kan indleveres fra i dag til på onsdag og så fra på onsdag starter en ny uge. Den hvide postkasse inden for døren i klubhuset er til kortene.

Ved spørgsmål kan i skrive eller ringe til mig. Mail og tlf står på hjemmesiden.

"Det er ingen sag at holde bolden på fairway'en,
så længe man ikke er alt for kræsen med hensyn til hvilken fairway".

Ved at klikke på nedenstående opnås forstørrelse.