OPSLAGSTAVLEN

Nedenfor kan du skrive en meddelelse.

Det kan f.eks. være, når du søger en partner at spille med, har noget til salg, eller generelle forslag vedrørende banen eller andet af almen interesse..

Dine ord vil være synlige for alle besøgende - medlemmer såvel som ikke medlemmer..

Husk at udføre det lille regnestykke (spamfilter).

5 kommentar(er)

- klik her

2018.10.27 Skrevet af PVK
De nye golfregler er tilgængelige på en app fra R&A. Søg efter GOLF RULES 2019 i App Store. Den er umiddelbart udgivet på engelsk men i selve app’en kan vælges dansk første gang den bruges.
Many happy holes for you all :-)
2018.10.26 Skrevet af Hoff
Nye regler ... endelig, hvem gider læse 200+ sider om hvad man må og ikk må når nu bare har lyst til i et par timer at slå lidt til en bold og se hvor den lander ... :-)
~hoff
2018.09.17 Skrevet af Bjørn Helmer
Hej Allesammen.
Vi laver i år en vinterturnering, for alle medlemmer, som har lyst.
Den starter onsdag d. 17 oktober, og fortsætter til og med d. 27 marts 2019.
Vi spiller hver mandag og onsdag formiddag, og vi spiller ud kl. 9.30.
Om onsdagen er der forskeldige konkurrencer, hvor vi finder dagens bedste, og hvem der har dagens længste put, eller måske tættest flaget-i andet slag.
Den sidste onsdag i hver måned er der præmie overrækkelse og spisning (max 75 kr) og fælles hygge.
Matchfee onsdag per gang 10 kr.
Ved dårligt vejr kan der bliver mulighed for hygge og træning i hallen.
Evt spørgsmål til Erik: 23 83 18 28
Mvh. Ruth og Erik.
2018.07.13 Skrevet af bodin julius
Til alle der ryger, især camel cigaretter, lad dog være med at smide skodderne overalt på banen. Tag dem dog med hjem.
Hilsen Bodin,
baneudvalgsformand.
2018.05.24 Skrevet af Georg
Hej
Er der nogle af jer der ligger inde med noget venstrehånds gear, der ikke bruges.
Pt. har vi kun et venstrehåndssæt tilbage til vore p&p gæster.
Henvend dig i så fald til georg 52624089...
Venlig hilsen herfra :-)

Forslagskassen.

Har du idéer eller gode råd til bestyrelsen kan du lægge et notat herom i forslagskassen, som befinder sig i klubhuset til højre for indgangen.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Golfreglerne
gældende fra januar 2016