OPSLAGSTAVLEN

Nedenfor kan du skrive en meddelelse.

Det kan f.eks. være, når du søger en partner at spille med, har noget til salg, eller generelle forslag vedrørende banen eller andet af almen interesse..

Dine ord vil være synlige for alle besøgende - medlemmer såvel som ikke medlemmer..

Husk at udføre det lille regnestykke (spamfilter).

6 kommentar(er)

- klik her

2018.09.24 Skrevet af Søren
ONSDAGSGOLF ændre start tid
D. 26/9 starter onsdagsgolf allerede kl. 15.30.
2018.09.20 Skrevet af Georg Olesen
Halløj.
Som i sikkert ved er djurs golf medlem af nimtofte kulturhus. I den forbindelse vil jeg gerne gøre reklame for en uanmindelig fed musikoplevelse.
Tim Lothar, vel nok en af de største bluesmusikere i nyere tid , gæster nemlig kulturhuset. Det bliver den 5 oktober kl 20:00 ...dørene åbnes 19.
Pris 120 kr. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed.
Læs og lyt mere på www.timlothar.com
Vh
Georg
2018.09.17 Skrevet af Bjørn Helmer
Hej Allesammen.
Vi laver i år en vinterturnering, for alle medlemmer, som har lyst.
Den starter onsdag d. 17 oktober, og fortsætter til og med d. 27 marts 2019.
Vi spiller hver mandag og onsdag formiddag, og vi spiller ud kl. 9.30.
Om onsdagen er der forskeldige konkurrencer, hvor vi finder dagens bedste, og hvem der har dagens længste put, eller måske tættest flaget-i andet slag.
Den sidste onsdag i hver måned er der præmie overrækkelse og spisning (max 75 kr) og fælles hygge.
Matchfee onsdag per gang 10 kr.
Ved dårligt vejr kan der bliver mulighed for hygge og træning i hallen.
Evt spørgsmål til Erik: 23 83 18 28
Mvh. Ruth og Erik.
2018.07.13 Skrevet af bodin julius
til alle der ryger ,isærcamel cigaretter, lad dog være med at smide skodder overalt på banen,tag dem dog med hjem,vær opmærksom på at rygning er forbudt på banen ,på grund af brandfare.hilsen bodin baneudvalgformand.
2018.06.13 Skrevet af bodin julius
2018.05.24 Skrevet af Georg
Hej
Er der nogle af jer der ligger inde med noget venstrehånds gear, der ikke bruges.
Pt. har vi kun et venstrehåndssæt tilbage til vore p&p gæster.
Henvend dig i så fald til georg 52624089...
Venlig hilsen herfra :-)

Forslagskassen.

Har du idéer eller gode råd til bestyrelsen kan du lægge et notat herom i forslagskassen, som befinder sig i klubhuset til højre for indgangen.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Golfreglerne
gældende fra januar 2016