OPSLAGSTAVLEN

Nedenfor kan du skrive en meddelelse.

Det kan f.eks. være, når du søger en partner at spille med, har noget til salg, eller generelle forslag vedrørende banen eller andet af almen interesse..

Dine ord vil være synlige for alle besøgende - medlemmer såvel som ikke medlemmer..

Husk at udføre det lille regnestykke (spamfilter).

8 kommentar(er)

- klik her

2018.02.17 Skrevet af Brian Lænø
Hole in one på hul 7.
Per Vindfeld Klingaa lavede i dag hole in one på hul 7.
2018.01.25 Skrevet af Peter Thøgersen
Træning bliver nu fast hver Onsdag fra. 16 til 18.00 indtil Onsdags herre starter sæsonen op. derefter vil der tages beslutning om hvad dag det passer folk bedst.

Hvis vejret er med os er der mulighed for at starte uden for og ellers træner vi selvfølgelig inde i hallen.

tilmelding NØDVENDIGHED. send en sms med navn og DGU nr. til 2622 5448

Pris pr. deltager 25 kr.

Hilsen Peter

2018.01.20 Skrevet af Georg
Golf er så skønt ........når det er så let.
Og så er der de dage hvor det er det mest forbandede , frustrerende.......osv..
Oh hvor man hurtigt har et sæt køller billigt til salg.
Og nogle gange er man igennem begge fornemmelser på en runde..

.(citat Henrik Knudsen Abu Dhabi hsbc)
2017.12.25 Skrevet af Peter Thøgersen
Hej og tak for sidst.

2 trænings aftner D. 18 og 21 Dec. er vel overstået. og jeg er glad for der kom så mange. (altid plads til flere) D. 18 var vi 4 og D. 21 var vi 6 stk.

Hvis folk har lyst laver vi en aften igen Torsdag D. 28 Dec. kl. 16 til 18.00

Send meget gerne en sms. til mig på 26 22 54 48 så jeg ved hvor mange der kommer.

Jeg vil på torsdag ligge vægt på kort indspil/bunker samt putning.

Pris. 25 kr. pr. deltager.

evt. individuel Træning kan også arrangeres. ring gerne for aftale.

Vel mødt

Hilsen Peter.
2017.12.16 Skrevet af Peter Thøgersen
Hej alle medlemmer af Djursgolf.

Jeg er nyt medlem i Djursgolf. og har i samtale med Bjørn og Georg hørt at flere i Djursgolf kunne være interesseret i lidt træning/instruktion og vil i den anledning gerne gøre opmærksom på at jeg i vinter perioden vil være i hallen Mandag og torsdag i tidsrummet 16-18.

Så skulle du være interesseret i træning/instruktion så er du yderst velkommen.

Vi starter op. Mandag d. 18/12 kl. 16.00 til 18.00 og Torsdag d. 21/12 kl. 16.00 til 18.00

udover træning/instruktion kan jeg være behjælpelig med at få dit golfudstyr efterset og evt. være behjælpelig med at kigge på nyt udstyr til den kommende sæson nyt som brugt. samt. hjælp til valg af bold man bør spille med.

Alle er velkommen og man er meget velkommen til at sende mig en sms. hvis man ønsker at deltage disse 2 aftner. (GRATIS).

Mit nuværende hcp. er 6,1 går lidt op og ned. laveste hcp. var i midt 2017 på 4,6 Laveste runde spillet 71 i Randers og 74 i Norddjurs.

Mvh. Peter Thøgersen Mobil nr. 26 22 54 48

Ps. husk lidt guld til fyret. så vi ikke skal stå og fryse men at det bliver et par hyggelige timer.
2017.11.15 Skrevet af Bodin JULius
Så er vandhullerne ved hul 2 og 9 næsten tømt for vand,håber vi kan gå lidt mere tørskoet rundt om vandhullerne
2017.08.25 Skrevet af Søren
Jeg tror baneudvalgsformanden mener den "anden" venstre med hensyn til oob på hul 5 😄😄
2017.08.22 Skrevet af Georg
Hej alle.

Der er i baneudvalget blevet foretaget en sikkerhedsvurdering og en vurdering om rimelighed der medfører følgende. Fra d.d. er der out of bounds op langs venstre side af hul fem.

Der er for ringe sigt og overblik fra femte teested, og det er heller ikke rimeligt at spillere på hul 2 ikke må rode rundt på 5. fairway når dem der spiller femte gerne må befinde sig på 2. fairway .

Der er foretaget en del reparationer i forbindelse med opslåede tørv.

Vær venlig ikke at slå fra disse ( At opfatte som en lokal regel--§) (Anvend regel 25-1)

Der er i år brugt ekstra tid og ressourcer på at holde greens i topform. Dette niveau kan kun holdes oppe hvis alle husker at rette nedslagsmærker op. Det er vigtigt at have en pitchfork, men endnu vigtigere at bruge den. Jeg er sikker på at de store golfguder straffer dem der ikke retter nedslagsmærker op, med en voldsom ujævn puttelinje.

Med venlige hilsner
Baneudvalget.

Forslagskassen.

Har du idéer eller gode råd til bestyrelsen kan du lægge et notat herom i forslagskassen, som befinder sig i klubhuset til højre for indgangen.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Golfreglerne
gældende fra januar 2016