OPSLAGSTAVLEN

Nedenfor kan du skrive en meddelelse.

Det kan f.eks. være, når du søger en partner at spille med, har noget til salg, eller generelle forslag vedrørende banen eller andet af almen interesse..

Dine ord vil være synlige for alle besøgende - medlemmer såvel som ikke medlemmer..

Husk at udføre det lille regnestykke (spamfilter).

8 kommentar(er)

- klik her

2017.08.10 Skrevet af Søren
KLUBMESTERSKAB.
Denne gang over 2 dage. Vi har snakket lidt om efter den første runde lørdag at holde en hygge aften med noget spisning, golfsnak og lidt til de tørstige. Hvis man har en sovepose og underlag kan der soves evt i hallen eller medbragt campingvogn/telt! Jeg vil gerne høre fra eventuelt interesserede på holmsilberg@gmail.com.
Vh Søren.
2017.08.10 Skrevet af Søren
Husk sensommermatch og tag en ven med d. 20/8 kl 16. Du skal ikke finde en makker.
2017.06.26 Skrevet af Hoff
Hej Martin, den letteste måde er at logge ind på golfbox og vælg "Scores/Indberet score" ->vælg tee (rød/gul) - derefter kan du nederst på siden se hvor mange extra slag, plus på hvilke huller de er tildelt.
Tillykke med den fine runde :-)
/Hoff
2017.06.26 Skrevet af Martin
Er der én der ved, hvordan jeg ser min tildelte slag efter nedskrivning fra hcp 54 til hcp 43 ? Jeg er interesseret i at se hvilke huller jeg får reduceret slag på, og ja...hvor mange, naturligvis. Jeg har set på golfbox, men uden held...
Mvh Martin 510
2017.06.18 Skrevet af Bjørn
Vores sponsor, Søren Rolner, er med hustruen Tina Sonnichsen flyttet til nye lokale i Adelgade 31, Ebeltoft.
Åbningstider m.m. fremgår af annoncen, som findes under sponsorer.

Bjørn Helmer
2017.05.28 Skrevet af Søren
ONSDAGSGOLF.
Dem der vil mødes onsdag til onsdagsgolf skal være OBS på at starttidspunktet er ændret til kl 16.30.
Vi ses. Søren.
2017.04.24 Skrevet af Søren
ONSDAGSGOLF!!!!!!
Så går det vi alle har ventet på igang! ONSDAGSGOLF med start på onsdag d. 26/4 kl 16.00. Vi spiller stableford på onsdag med mulige indskydelser undervejs i sæsonen. Der er et par nye tiltag i denne sæson.
1. Der skal spilles minimum 12 runder. Højeste og laveste score bliver fratrukket det endelige resultat.
2. Du kan spille en runde onsdagsgolf alle ugens dage fra onsdag - onsdag. Dog er der kun hygge og pølser på grill onsdage. Du kan indlevere et scorekort til onsdagsgolf hvis:
du har en markør, du meddeler din markør inden i går ud at du vil spille onsdagsgolf og dit scorekort er rigtigt udfyldt. Det er ikke tilladt at indlevere mere end 1 scorekort om ugen. Scorekort kan indleveres fra i dag til på onsdag og så fra på onsdag starter en ny uge. Den hvide postkasse inden for døren i klubhuset er til kortene.
Ved spørgsmål kan i skrive eller ringe til mig. Mail og tlf står på hjemmesiden.
Vi ses på onsdag.
2017.03.30 Skrevet af Per Caspersen
Hej alle seniorer så starter vi en ny sæson Mandag den 3 april kl. 10:00
I ønskes et godt spil.
Hej Per

Forslagskassen.

Har du idéer eller gode råd til bestyrelsen kan du lægge et notat herom i forslagskassen, som befinder sig i klubhuset til højre for indgangen.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Golfreglerne
gældende fra januar 2016