OPSLAGSTAVLEN

Nedenfor kan du skrive en meddelelse.

Det kan f.eks. være, når du søger en partner at spille med, har noget til salg, eller generelle forslag vedrørende banen eller andet af almen interesse..

Dine ord vil være synlige for alle besøgende - medlemmer såvel som ikke medlemmer..

Husk at udføre det lille regnestykke (spamfilter).

7 kommentar(er)

- klik her

2017.09.21 Skrevet af Annette
Ønsker jeg god fornøjelse med klubmesterskabet. Kan desværre ikke deltage
Annette
2017.08.30 Skrevet af Søren
OBS OBS OBS ONSDAGSGOLFERE
Vi laver ny start tid fra næste onsdag d. 6/9. Tee time er kl 16 så vi kan nå at komme ind og få pølse og brød inden det bliver mørkt....
Mvh Søren.
2017.08.25 Skrevet af Søren
Jeg tror baneudvalgsformanden mener den "anden" venstre med hensyn til oob på hul 5 😄😄
2017.08.22 Skrevet af Georg
Hej alle.

Der er i baneudvalget blevet foretaget en sikkerhedsvurdering og en vurdering om rimelighed der medfører følgende. Fra d.d. er der out of bounds op langs venstre side af hul fem.

Der er for ringe sigt og overblik fra femte teested, og det er heller ikke rimeligt at spillere på hul 2 ikke må rode rundt på 5. fairway når dem der spiller femte gerne må befinde sig på 2. fairway .

Der er foretaget en del reparationer i forbindelse med opslåede tørv.

Vær venlig ikke at slå fra disse ( At opfatte som en lokal regel--§) (Anvend regel 25-1)

Der er i år brugt ekstra tid og ressourcer på at holde greens i topform. Dette niveau kan kun holdes oppe hvis alle husker at rette nedslagsmærker op. Det er vigtigt at have en pitchfork, men endnu vigtigere at bruge den. Jeg er sikker på at de store golfguder straffer dem der ikke retter nedslagsmærker op, med en voldsom ujævn puttelinje.

Med venlige hilsner

Baneudvalget.
2017.08.10 Skrevet af Søren
KLUBMESTERSKAB.
Denne gang over 2 dage. Vi har snakket lidt om efter den første runde lørdag at holde en hygge aften med noget spisning, golfsnak og lidt til de tørstige. Hvis man har en sovepose og underlag kan der soves evt i hallen eller medbragt campingvogn/telt! Jeg vil gerne høre fra eventuelt interesserede på holmsilberg@gmail.com.
Vh Søren.
2017.06.18 Skrevet af Søren
KLUBMESTERSKAB.
Vh Søren.
2017.05.28 Skrevet af Søren
ONSDAGSGOLF.
Dem der vil mødes onsdag til onsdagsgolf skal være OBS på at starttidspunktet er ændret til kl 16.30.
Vi ses. Søren.

Forslagskassen.

Har du idéer eller gode råd til bestyrelsen kan du lægge et notat herom i forslagskassen, som befinder sig i klubhuset til højre for indgangen.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Golfreglerne
gældende fra januar 2016