Velkommen til Djurs Golf Pay & Play, et dejligt 9 – hullers golfanlæg, uden lange par 5 huller. Her kan du komme helt uden forudsætninger, og stille og roligt finde ud af om golf er noget for dig.

Som navnet siger så betaler du bare, hvorefter du kan gå direkte ud at spille på en rigtig golfbane.

Har du lyst til at øve dig, inden du går på banen, så er du velkommen til at benytte vores gode fællesfaciliteter, både i det fri og i vores 300 m² store indendørs trænings hal.

Rigtig mange bliver heldigvis bidt af dette herlige spil, og får du senere lyst til at prøve kræfter med andre baner, så kan du skifte til ”Djurs Golfklub”, en af landets billigste, her kan du erhverve dit DGU kort, hvorefter du kan spille på de golfbaner du har lyst til at spille på.

Vær opmærksom på, at banen er delvis lukket på dage med matcher.

Matchkalender
findes her.

Flere informationer om banen - klik her.

Fotografier fra banen- klik her.