Velkommen til Djurs Golfklub

Danmarks hyggeligste, og én af landets aller billigste.

Klubben har lejet sig ind på Djurs Golf Pay & Play´s anlæg og er etableret på opfordring af mange af vores trofaste pay & play spillere.

Til gengæld for den meget lave pris, må medlemmerne leve med at de vil møde uøvede spillere på anlægget, i turistsæsonen endog temmelig mange.

Vi gør meget ud af at ingen har fortrinsret, vi skal alle sammen være her og vi foretrækker at alt foregår afslappet og hyggeligt.

Vi har det rart med hinanden samtidig med, at vi naturligvis gør, hvad vi kan for at spille god golf uden at tilsidesætte de klassiske golfdyder.

Hvis vennerne ikke er medlem af en golfklub, så tag dem bare med alligevel, vi er jo samtidig et Pay & Play anlæg hvor alle har lov til at spille.

Ved at klikke øverst til højre herfor kan du få yderligere informationer om Djurs Golfklub.

Ønsker du yderligere informationer kan du kontakte klubbens kasserer, Ester Simonsen, tlf.: 22 89 68 85, E-mail: efspost@live.dk

Ønsker du at blive medlem hos os kan du udfylde en indmeldelses blanket ved at klikke her.

Glemte sager:
Har du glemt noget under besøg på Djurs Golfs bane eller klubhus, kan det muligvis findes i skabet for glemte sager i lockerrummet til venstre for indgangen.