Hjælpe tekster

Generelt for programmer til vedligehold af tabeller

Programmer til vedligehold har følgende opbygning og funktion:
 • Øverst er en kommando linie som vedrører udseendet af tabellen som vises, den indeholder følgende:
 • Knappen (Luk), benyttes til at lukke programmet.
 • Den runde knap med et + tegn, benyttes til at indsætte et nyt element i tabellen. Når du trykker på denne knap ledes du over til et andet skærmbillede, hvor du kan indtaste oplysninger om elementet.
 • Vælgeren (Show) her kan du vælge hvor mange elementer du vil se pr.side.
 • (Udskriv), knap til udskrivning af det du ser på skærmen. Der bliver genereret en ny side som du så kan vælge at skrive ud.
 • (Eksport) er en vælger som du kan benytte til at exportere elementer til følgende formater: Regneark, Tekst, HTML og CSV. Tryk på Eksport og du får nu de 4 valgmuligheder. Regneark er et excell fil du så med et program kan redigere i, Tekst er en tekst fil, HTML er en tekst fil formateret som en hjemmeside og CSV er en komma separeret fil, som kan benyttes til at indlæse i et andet system.
 • (Found  Results) viser dig hvor mange elementer der er i tabellen.

Tabellen som er det nederste område af skærmen er delt op som følger:

 • Øverst en kommando linie som hænger sammen med markeringsfeltet til venstre i hvert element, hvis du vil slette flere elementer på en gang markerer du de elementer som du ønsker at slette og trykker på den røde knap med X, og alle markere elementer vil blive slettet.
 • Næste linie/r er overskrifter for de enkelte felter i tabellen, hvis i overskriften er et felt som du kan indtaste noget i, er det et søgefelt. Dette kan du benytte til at søge i alle elementer i tabellen. Indtast noget og tryk enter, og tabellen viser nu de elementer som passer med søgekriteriet. For at vende tilbage, fjern det du har indtastet i søgekriteriet og tryk enter, så er du tilbage ved start igen.
 • De efterfølgende linier er elementer i tabellen, som viser dig de oplysninger som tabellen omhandler, til højre på hver element er der en kommando blok, trykker du på en af disse knapper, vedrører det du vælger at gøre det element som kommando blokken er i. Ønsker du at redigere et element trykker du på den knap som ligner en blyant, du vil blive ledt over til det samme billede som du var i med opret ny knappen, bare nu står de oplysninger som var på elementet nu i felterne og du kan rette og gemme. Ønsker du at slette et element trykker du på den røde knap med X'et ud for det element som du ønsker at slette,

 

 

 

 

 

Generel betjening af systemet

Her har du mulighed for at få en oversigt over de funktioner som systemet tilbyder dig.

Skjulte funktioner:

 1. Alle steder hvor der er en email adresse, har du mulighed for at sende vedkommende en email. Tryk på emailen og du får mulighed for at lave en email.
 2. Trykker du på (Djurs Golf klub) får du en oversigt over hvor banen er, du kan også få en rutevejledning til DGK.
 3. Tryk på billeder eller nyheder som kører i bunden af forsiden, og de stopper og viser dig et stort billede/tekst, når du lukker det fremviste billede, fortsætter billedviseren med at køre.

Funktioner for almindelige brugere, bruger der ikke har login:

 • (Om banen), giver dig et oversigt over banen, og de lokale regler der gælder for spil på banen.
 • (Konverteringstabeller), her kan du få beregnet dit spiller handikap, som eller mand, fra de forskellige tee-steder som banen tilbyder.
 • (Scorekort), her kan du få en oversigt, hvilke huller der er sværest, der er et scorekort for gul/rød samt et for grøn tee-sted (spillere uden handikap).
 • (Pay & Play), benyttes til at bestille PP på banen, der er ingen tidsbestilling. Er ikke åbnet endnu kommer senere. Du kan nu bestille PP på banen i klubhuset, hvor du kan betale med Visa, masterkort,mobilepay. Her kan du også leje udstyr. Før dig ind i bogen, der ligger i skranken og gemt din kvittering fra kort betaling, det er bevis for betalt green-fee, hvis der kommer banekontrol. Mobile pay tag din mobiltelefon med på banen, så kan du bevise at du har betalt green-fee.
 • (Kalender), her kan du se hvornår der er events på banen, samt tilmelde dig disse.
 • (Vejret), giver dig en lokal vejrudsigt for DGK og omegn, er god at bruge når du er hjemme og vil se hvordan det danske vejr arter sig i omegnen af DGK.
 • (Træner), oversigt over vores pro Georg Olesen, og hvordan du kan kontakte ham, for bestilling af tider eller hvad du har brug for, for at forbedre dit spil.
 • (Nyt medlem), her kan du bestille et medlemsskab i DGK, udfyld formularen og send den ind.
 • (Kontakt DGK), har du noget på hjertet angående spil på banen eller spørgsmål til klubben, så udfyld formularen og send den ind.
 • (Bedøm bane), her kan du give udtryk for, dine oplevelser gode eller dårlige du har haft på banen.
 • (Medlems priser), her kan du se hvilke medlemstyper som DGK tilbyder og til hvilken pris.

Du ønskes en god oplevelse på vores svære og smukke bane.

Hvordan bliver jeg bruger medlem:

 1. Tryk på (Login/Logout) i billedet trykker du på:
 2. (Har du ingen konto?) og en formular kommer frem:
 3. Indtast dit navn
 4. Indtast dit brugernavn, som skal være dit medlemsnr uden 174-
 5. Indtast det password som du ønsker at bruge.
 6. (Bekræft password) indtast password igen.
 7. Indtast e-mail adresse
 8. tryk på (Registrer)
 9. Du vil nu få en mail som du skal bekræfte det er dig og du kan nu logge ind og få adgang til et nyt menupunkt (Medlem), hvor du kan vælge følgende:
 10. (Billeder fra medlemmer) se hvilke billeder andre medlemmer har uploadet.
 11. (Liste medlemmer), her kan du kontakte andre medlemmer i klubben på mail eller sms, tryk på mail adresse for vedkommende eller vælg mail knappen på linien, hvor medlemmets oplysninger står og du vil sende vedkommende en mail, det samme med telefonnr og sms.
 12. (Dokumenter og referater), her kan du se referater fra generalforsamlinger, bestyrelsesmøder, vedtægter og regnskaber.
 13. (Upload af billeder), her kan du uploade billeder som du mener andre medlemmer kan få glæde af, og skriv venligst en lille historie om billedet under beskrivelse.
 14. (Bestyrelsen), her har du alle bestyrelses medlemmerne med telefon og email adresse samt billede så du kan genkende dem når du møder dem på banen eller i klubhuset.

 

Liste over medlemmer

Generelt for medlemsliste er følgende:
Betjeningen er den samme som for vedligehold unde hjælpetekster, med med yderligere muligheder.

Dan gruppe:

Denne funktion benyttes til at danne en medlemsgruppe, som du sender mail til flere gange, du skal gøre følgende for at danne en gruppe:

1. Tryk på knappen show og vælg 160, så du får en liste af alle medlemmer.

2. Marker de medlemmer som du vil have med i gruppen, ved at sætte en markering i feltet yderst til venstre udfor medlemmerne som du ønsker med.

3. Tryk på knappen (Dan gruppe) og giv nu medlemsgruppen et navn, og medlemsgruppen er nu aktiv.

Mail gruppe

Denne knap benyttes til at sende den samme mail til alle medlemmer i gruppen, for at sende mail gør følgende:

1. Tryk på knappen (Mail gruppe) og der vises et billede, som du kan indtaste en mail i, med emne, email meddelelse samt valg af mailgruppe. Udfyld billedet og tryk på (Send mail) og mailen vil blive sendt til alle medlemmer.

Mail til en enkelt person

Find personen på listen og tryk på knappen yderst til højre (Mail) udfor personen eller tryk på personens mail adresse, og der vises et billede, som du kan indtaste en mail i, med emne, email meddelelse. Udfyld billedet og tryk på (Send mail) og mailen vil blive sendt til det valgte medlem.

SMS til personen

Find personen på listen og tryk på knappen yderst til højre (SMS) udfor personen eller tryk på personens telefonnr, og der vises et billede, som du kan indtaste en meddelelse. Udfyld billedet og tryk på (Send SMS) og meddelelsen vil blive sendt til det valgte medlem.

Upload af billeder fra medlemmer

Generelt
For at uploade billeder gør du følgende:
1. Tryk på (+) knappen øverst i billedet, nu vises et billede, hvor du kan uploade billedet.
2. Indtast nu beskrivelse af billedet, dette vises når du i fremviseren trykker på billedet.
3. Tryk på (Upload) her vælger du det billede som du vil vise. Hvis det er fra en telefon vælger du billedarkiv og vælg så billedet og tryk på ok.


Du kan nu se billedet at vælge punktet (Billeder fra medlemmer) i menuen Medlem.

Vis dokumenter og referater

Generelt
For at se dokumenter (som regnskaber vedtægter og Referater fra Generalforsamling) vælg vælgeren i venstre side (Vælg dokument) og vælg det dokument som du ønsker at se.
For at se referater fra bestyrelsen vælg vælgeren i højreside (Vælg referat) og vælg det referat som du ønsker at se.

Kontakt Djurs Golf Klub

Generelt

Benyttes til at kontakte bestyrelsen i DGK, udfyld alle felter og tryk på (Send).
×