Familiebesøg - 14. juli 2017

Fredag den 14. juli havde golfklubben besøg af Lars Juhl Hansen og hans famlie, som var samlet til familietræf.

De 10 voksne, 5 børn samt 3 teenagere havde valgt at tilbringe en dag på golfbanen med instruktion af Erik Andersen og Bjørn Helmer fra klubbens bestyrelse.

Der blev spillet "Texas-scramble" og slået mange flotte slag samt diverse luftslag og andre skæverter, hvilket dog ikke spolerede det gode humør.

Efter 4 timer i fornuftigt vejr kom der en kraftig regnbyge, men da var det blevet tid til at få startet grillen og nyde de medbragte grillpølser med brød m.m.

Golfklubben retter en tak til familen for besøger, og hvem ved, måske bliver dette starten på en kommende golfkarriere for én eller flere af deltagerne.

Når musen placeres på et foto stopper karussellen.